Thriller Theater

Thriller Theater - Fotograaf: Joris van Bennekom

Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen dood

Voor de tweede keer op het Kukeleku-podium: een voorstelling van het Thrillertheater. Omdat de bezoekers van de vorige voorstelling zo enthousiast reageerden is het gezelschap uitgenodigd om ook hun tweede kleine-zalen-productie in Horst te komen spelen.

 

De nieuwe voorstelling draagt de titel “Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen dood”. In de jaren vijftig zaten miljoenen luisteraars aan de radiospeaker gekluisterd om naar de spannende avonturen te luisteren van detective Paul Vlaanderen. Het Thriller Theater brengt deze held nu op het toneel. Sander de Heer, Hymke de Vries en Lex Passchier nemen alle stemmen voor hun rekening en verzorgen live op het toneel ook alle geluidseffecten. Van grintbakken tot brekend glas en van hevige regenval tot piepende remmen. Daarmee is ‘Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen dood’ geen hyperrealistische detective, maar een toneelode aan een haast verdwenen kunstvorm, namelijk die van het radiohoorspel.

 

Het Thriller Theater is in 2003 opgericht met als doel de klassieke toneelthriller terug te brengen in de Nederlandse theaters en de vele varianten die dit genre rijk is te laten zien. Laat u verrassen door deze bijzondere en prachtige vorm van theater!

Voorstelling: Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen dood (website)

  • Genre: Thrillertheater
  • Datum: Zondag 05-02-2012
  • Aanvang: 20:00 u
  • Voorverkoop: € 13,-
  • Dagkassa: € 15,-
Bestel kaarten