Schudden

Schudden (Klik voor een grote weergave)

 ‘Ruis’ gaat over buren, bewoners, voorbijgangers en hun hunkering naar contact. Ergens, in zomaar een straat, druipt het verlangen uit de dakgoot. Er moet aan de bel getrokken worden maar wie geeft er thuis?

‘Ruis’ is genomineerd voor de Poelifinario 2009, de Cabaretprijs voor de theatermakers met het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

De mannen van Schudden laten in een razend tempo tal van personages zien en weven hun schijnbaar losse verhalen tot een wonderlijke vertelling.
Emiel de Jong en Noël van Santen houden van ontroerende hilariteit en lachwekkende treurigheid. Hun stijl is uniek en met niets of niemand te vergelijken. Ze mengen cabaret met toneel en staan bekend om hun fysieke manier van spelen.
In de voorstelling Ruis leeft niemand schadevrij, maar het is er wel heel erg leuk!

De pers over Ruis:
Volkskrant:
‘Het is verbluffend hoe De Jong en Van Santen ook in ontmoetingen van een minuut of minder met veel humor en fysiek spektakel een zinnig verhaal weten te vertellen.’
Algemeen Dagblad:
‘Schudden levert met Ruis een beeldschoon programma af, waarin vooral de humor domineert, maar waarin ook een zweem ondefinieerbare treurigheid voelbaar is.’

Voorstelling: Ruis (website)

  • Genre: Cabaret
  • Datum: Zondag 13-12-2009
  • Aanvang: 20:00 u
  • Voorverkoop: € 12,-
  • Dagkassa: € 14,-
Bestel kaarten