Marco Roelofs

.

KAAL

Als jochie stond Marco Roelofs met een zelfgetimmerde gitaar voor de spiegel. Rockster, dat wilde hij worden. Jaren later verkocht datzelfde kereltje honderdduizenden platen en ontving hij de hoogste Nederlandse muziekonderscheiding, de Edison. Als zanger en gitarist van punkrockband de Heideroosjes reisde Marco jarenlang de wereld over. Van Japan tot voormalig Joegoslavië en van de Verenigde Staten tot Zuid Afrika, bijna 1500 keer stond hij op de planken. Veilig verscholen achter het masker van de stoere rockartiest vergat hij één ding… volwassen worden. 

Dus belandde Marco met terugwerkende kracht in de pubertijd toen hij de dertig al voorbij was. Terwijl hij tegelijkertijd ook in een midlifecrisis raakte. Over deze diepte- en hoogtepunten schreef hij een ontwapenend eerlijk boek met als titel ‘KAAL’. Een boek dat zich op lovende kritieken mocht verheugen van uiteenlopende media als Metro, Veronica Gids en Pauw & Witteman. Presentator Jeroen Pauw noemde ‘KAAL’ “een heerlijk, lekker leesbaar boek”. Maar Marco blijft een podiumdier, dus maakte hij er ook meteen theater van.

‘KAAL’ is een hilarische, maar op waarheid gebaseerde cabaretvoorstelling, over Marco’s grootste vijand… Marco zelf. 

Over seks met vage vrouwen, drugs, het konijn van de buurvrouw, maar ook over diepe eenzaamheid.

Absurde verhalen wisselt Marco moeiteloos af met een klein liedje. Lachwekkend en pijnlijk tegelijk. Maar bovenal; ‘KAAL’. Zonder masker, zonder kabaal.

Voorstelling: KAAL (website)

  • Genre: Muzikaal cabaret
  • Datum: Zondag 19-01-2014
  • Aanvang: 20:00 u
  • Voorverkoop: € 14,-
  • Dagkassa: € 16,-
Bestel kaarten