Marco Roelofs

Marco Roelofs - KAAL

Marco Roelofs - KAAL

Als jochie stond Marco Roelofs met een zelfgetimmerde gitaar voor de spiegel. Hij wilde rockster worden. Jaren later verkocht datzelfde jochie honderdduizenden platen en ontving hij de hoogste Nederlandse muziekonderscheiding, de Edison. Marco tourde als zanger en gitarist van punkrockband de Heideroosjes jarenlang de wereld over. Van Japan tot voormalig Joegoslavië en van de Verenigde Staten tot Zuid Afrika, bijna 1500 keer stond hij op de planken. Veilig verscholen achter het masker van de stoere rockartiest vergat hij één ding… volwassen worden.

Dus belandde Marco met terugwerkende kracht in de pubertijd toen hij de dertig al voorbij was. Terwijl hij tegelijkertijd ook al in een midlifecrisis raakte. Over deze diepte- en hoogtepunten schreef hij een ontwapenend eerlijk boek met als titel ‘KAAL’ (vanaf september 2012 verkrijgbaar). Maar Marco blijft een podiumdier, dus maakte hij er ook meteen theater van.

‘KAAL’ is een hilarische, maar op waarheid gebaseerde cabaretvoorstelling, over Marco’s grootste vijand… Marco zelf.
Over seks met vage vrouwen, drugs en dakduiven, je pyjamabroek optrekken tot je oksels, het verschil tussen Obama en Osama, maar ook over diepe eenzaamheid.
Absurde verhalen wisselt Marco moeiteloos af met een klein liedje. Lachwekkend en pijnlijk tegelijk. Maar bovenal; ‘KAAL’. Zonder masker, zonder kabaal, zonder hoofdhaar.

 

 

Voorstelling: KAAL (website)

  • Genre: Muzikaal cabaret
  • Datum: Zondag 16-12-2012
  • Aanvang: 20:00 u
  • Voorverkoop: € 13,-
  • Dagkassa: € 15,-
Bestel kaarten