Hilaria

Hilaria (Klik voor een grote weergave)

Hilaria laat zien hoe leuk theater is. Als eerste in de wereld komt dit duo met een mobiel bassin. De twee heren, die al jaren theater met veel spektakel maken, trekken met hun dieren door het land met een wervelende zeezoogdierenshow en brengen zo hun spetterend "zoutwatertheater' naar de mensen toe. En hoe!

Komen andere dolfinaria over het algemeen niet veel verder dan het tonen van de souplesse, kracht en intelligentie van de dieren; in dit spektakel wordt door fenomenaal samenspel tussen mens en dier, het zoutwatergehalte opgestuwd tot het niveau van pure kunst!
En juist de ongelooflijke prestaties van de dieren bewijzen dat het mobiele element van deze formule, de geluksbeleving van de walvissen totaal niet in de weg staat! 

Een der trainers vertrouwde ons na afloop dan ook toe: 'Door ziektes, ongelukken of andere oorzaken zijn al onze dieren niet meer in staat te overleven in zee. Echter, door het rondreizend karakter van ons mobiele-dolinarium, ervaren zij toch nog afwisseling van omgeving en het gevoel van ruimte en vrijheid.

Alle dieren verkeren dan ook in blakende gezondheid en kunnen hun geluk niet op. Dit ziet, voelt, en beleeft men, als men naar deze prachtige show kijkt!..."

(Voor alle duidelijkheid: Hilaria werkt uitsluitend met namaakdolfijnen)

Voorstelling: Dolfinarium (website)

  • Genre: Kinder-/ familietheater
  • Datum: Woensdag 28-10-2009
  • Aanvang: 15:00 u
  • Voorverkoop: € 5,-
  • Dagkassa: € 7,-
Bestel kaarten