Carolien Borgers

Carolien_Borgers_Makkelijk_Praten_foto_Krijn_van_Noordwijk

Carolien Borgers - Makkelijk Praten

Met trots programmeert Kukeleku dit seizoen Carolien Borgers.  In ‘Makkelijk Praten’ zingt, spreekt, verrast, aait, verwart, liefkoost en vertroebelt Carolien alles wat haar bezighoudt. Met een ongekend krachtige stem en een oogverblindende verschijning laat Carolien het publiek alle hoeken van de zaal zien.

 

Het NRC schrijft: “Optreden lijkt Carolien Borgers als vanzelfsprekend af te gaan (…) Borgers blinkt uit in het vertellen van verhalen die ze boven de huiselijke herkenbaarheid weet te verheffen door een verassende woordkeus en een prettige ironische ondertoon. En voor haar liedjes geldt hetzelfde. (…) Carolien Borgers heeft een gave vorm voor haar talenten gevonden.”

 

Het Parool publiceerde: “Cynisch, energiek en schaamteloos (...) Achter Borgers` schattige voorkomen huist een prettig gestoorde, grofgebekte cabaretière (…) Een kraakheldere stem als instrument waarmee ze naar behoeven hoog, laag of schreeuwerig kan zingen (...) Met jaloersmakende energie en een flink acteervermogen stuitert ze over het podium (…) Carolien Borgers is gewoon erg leuk en Makkelijk Praten is als feestje meer dan geslaagd.”

 

Voorstelling: Makkelijk praten (website)

  • Genre: Cabaret
  • Datum: Zondag 11-12-2011
  • Aanvang: 20:00 u
  • Voorverkoop: € 13,-
  • Dagkassa: € 15,-
Bestel kaarten